Za nami uroczysta gala KUKBUK 2019, z której wracamy z certyfikatem i nagrodą w postaci złotego jaja. Nasza marka – Studio Kulinarne Devaldano – została wyróżniona spośród kilkuset innych producentów żywności za jakość i zaangażowanie.

Do konkursu KUKBUK 2019 zostały zgłoszone produkty:

  • Borowiki macerowane z cukinią i bakłażanem
  • Nadnoteckie borowiki w miodzie
  • Pasta truflowa

Spośród kilkuset uczestników certyfikat jakości KUKBUK otrzymały 24 marki!

Przyznanie certyfikatu KUKBUK ma dla nas ogromne znaczenie, dziękujemy za docenienie marki całemu jury w składzie:

Daria Pawlewska, Oliwia Gede-Niewiadomska, Agnieszka Saternus, Piotr Więcławski „Vienio”, David Gaboriaud, Lara Gessler, Laurent De Bremaeker, Grażyna Lambach i  Alina Szyrle, Barbara Iwanicka, Aleksander Dołżyński oraz Anna Nowak-Ibisz.

Studio Kulinarnego Devaldano to limitowane edycje przetworów PREMIUM, które są niedostępne w sprzedaży stacjonarnej. Proces tworzenia produktów odbywa się w kameralnym Studio Kulinarnym przy wykorzystaniu ręcznych metod produkcji, wyselekcjonowanych składników i idei NO WASTE.

Więcej o Studio Kulinarnym Devaldano przeczytacie tutaj

Więcej o wydarzeniu na oficjalnej stronie KUKBUK:
https://kukbuk.pl/artykuly/laureaci-konkursu-kukbuk-poleca/