Za nami uroczysta gala KUKBUK 2019, z której wracamy z certyfikatem i nagrodą w postaci złotego jaja. Nasza marka – Studio Kulinarne Devaldano – została wyróżniona spośród kilkuset innych producentów żywności za jakość i zaangażowanie.
Do konkursu KUKBUK 2019 zostały zgłoszone produkty:
- Borowiki macerowane z cukinią i bakłażanem
- Nadnoteckie borowiki w miodzie
- Pasta truflowa
Spośród kilkuset uczestników certyfikat jakości KUKBUK otrzymały 24 marki!
Przyznanie certyfikatu KUKBUK ma dla nas ogromne znaczenie, dziękujemy za docenienie marki całemu jury w składzie:
Studio Kulinarnego Devaldano to limitowane edycje przetworów PREMIUM, które są niedostępne w sprzedaży stacjonarnej. Proces tworzenia produktów odbywa się w kameralnym Studio Kulinarnym przy wykorzystaniu ręcznych metod produkcji, wyselekcjonowanych składników i idei NO WASTE.
Więcej o Studio Kulinarnym Devaldano przeczytacie tutaj
Więcej o wydarzeniu na oficjalnej stronie KUKBUK:
https://kukbuk.pl/artykuly/laureaci-konkursu-kukbuk-poleca/