Witaj w naszej kameralnej pracowni kulinarnej, wyjątkowym miejscu na polskiej mapie, gdzie kierunek wyznacza smak. To tutaj troska o naturę łączy się z pasją do gotowania, a znakomici Szefowie Kuchni zapraszają Cię do wyjątkowej podróży przez fuzję smaków.

Studio Kulinarne Devaldano zbudowaliśmy na idei NO WASTE, gdzie każdy składnik produktu zostaje w 100% wykorzystany. Szanujemy naturę, dlatego dbamy, by w trakcie procesu produkcji nie powstały żadne odpady.

Zespół

Studio Kulinarne Devaldano to miejsce stworzone przez pasjonatów sztuki kulinarnej. Wyroby, które tu powstają dostępne są w limitowanych seriach, a każda sygnowana jest nazwiskiem autora przepisu.

Produkty

Ręczne metody przygotowania produktów oraz sezonowość składników powodują, że produkty SKD dostępne są w ograniczonej ilości.

Do przygotowania przetworów wykorzystujemy wyselekcjonowane składniki, które pozyskujemy z małych, rodzinnych manufaktur. Oliwy, oleje oraz zioła pochodzą od kameralnych, włoskich wytwórców, a świeże warzywa i owoce trafiają do nas z lokalnych polskich upraw ekologicznych.

Devaldano wywodzi się z natury, a nasze produkty są w 100% pochodzenia roślinnego, dlatego troska o naturę jest nam szczególnie bliska.

składniki w produktach są maksymalnie wykorzystane:
doceniony w tym roku przez KUKBUK ocet balsamiczny to produkt poboczny, który powstaje w procesie macerowania borowików!

słoiki WECK, w których zamykamy nasze przetwory będą Wam służyć przez lata: szkło wykorzystane to ich produkcji jest grube i twarde, a przede wszystkim w 40% pochodzi z recyklingu!

do wykonania etykiety wykorzystaliśmy papier ekologiczny: wykonany jest on w 100% z makulatury!

SKD_2

Warsztaty