Studio Devaldano to wyjątkowe miejsce, gdzie troska o naturę łączy się z pasją do gotowania. Nasze produkty otrzymały właśnie certyfikat jakości „KUKBUK Poleca”.
Relację z uroczystej gali KUKBUK 2019 znajdziecie tutaj https://www.kukbuk.pl/artykuly/ach-co-to-byl-za-wieczor/
Certyfikat jakości KUKBUK Poleca to wyróżnienie dla polskich twórców, producentów i rzemieślników za najwyższą jakość produktów. W tym roku Studio Kulinarne Devaldano zostało laureatem w kategorii Ze Spiżarni!
Studio Devaldano to kameralna pracownia kulinarna, w której ręczne metody produkcji opieramy na idei ZERO WASTE:
składniki w produktach są maksymalnie wykorzystane:
doceniony w tym roku przez KUKBUK ocet balsamiczny to produkt poboczny, który powstaje w procesie macerowania borowików!
słoiki WECK, w których zamykamy nasze przetwory będą Wam służyć przez lata: szkło wykorzystane to ich produkcji jest grube i twarde, a przede wszystkim w 40% pochodzi z recyklingu!
do wykonania etykiety wykorzystaliśmy papier ekologiczny: wykonany jest on w 100% z makulatury!
Studio Kulinarne Devaldano to miejsce stworzone przez prawdziwych pasjonatów sztuki kulinarnej. Wyroby, które tu powstają dostępne są w limitowanych seriach, a każda sygnowana jest nazwiskiem autora przepisu.
Jeśli jesteście ciekawi, jak smakują macerowane borowiki z Puszczy Noteckiej, koniecznie nas obserwujcie na Instagramie i Facebooku.
Produkty dostępne będą wkrótce w sprzedaży online na naszej nowej stronie internetowej!